HÍREK, TIPPEK

Hírek | Tippek

Az E-learning képzés előnyei, jelentkezés a képzésre Székesfehérváron

2022. 04. 02. | Hírek, Tippek

Miért jó az E-learning?

A felnőttképzésben sokkal nagyobb szerepet kap az időbeosztás, mint például egy középiskolás vagy egyetemista esetében. A felnőttképzésben résztvevők nagy hányada munka vagy nappali tagozatos tanulmányai mellett végzi el az általa választott képzést a jogosítvány megszerzéséhez, sőt a legtöbb esetben azért végzi el az adott tanfolyamot/továbbképzést, mert az így megszerzett végzettségre, jogosítványra szüksége van ahhoz, hogy tovább folytathassa a munkáját, vagy előrébb léphessen benne. Az E-learning képzések lehetőséget nyújtanak arra, hogy azt a saját időbeosztásunknak megfelelően végezzük el, akkor olvassuk végig a tananyagot, amikor az éppen belefér az időnkbe.

Az e-learning alapú távoktatás (Online Kresz oktatás) napjaink legnépszerűbb és legkényelmesebb tanulási formájává vált. Olyan rugalmas tanulási forma, melyben a tanulók otthon, önállóan, a saját időbeosztásuk szerint sajátíthatják el a tananyagot. Az e-learning szabadságot és rugalmasságot biztosít a jogosítvány megszerzését célzó tanulók számára, és már a Volán Autósiskola Kft.-nél is elérhető ez a képzési forma, ha jogosítványt szeretnénk Székesfehérváron szerezni.

A Volán Autósiskolánál E-learning oktatás mellett lehetőség van Székesfehérváron személyes konzultációra magasan kvalifikált oktatóinkkal.

Szükséges eszközök

Az E-learning képzéshez csupán internet hozzáférésre és egy megfelelő eszközre van szükségünk, amelyen megtekinthető, meghallgatható a képzés. Ez lehet laptop, táblagép, vagy akár okos telefon is. Ha ezek rendelkezésre állnak, akkor minden feltétel adott a tananyag elsajátításához, amit bárhol, bármikor megtehetünk.

Online tanulás a Volán Autósiskola Kft.-nél

A Volán Autósiskolánál az online képzésen történő részvétel nem kerül több pénzbe, mint a tantermi oktatás. Az E-learning felkészítő anyaghoz ajándékba adjuk a vizsga előtti konzultációs lehetőséget. Rugalmas ügyintézéssel, elektronikus kapcsolattartással segítjük a vezetni tanulókat a jogosítvány megszerzéséig. Fontos tudni azonban, hogy a vizsgán való részvétel kötelező, amelyre az éppen aktuális járványügyi intézkedések függvényében van lehetőség. Az elvégezni kívánt vezetői tanfolyammal kapcsolatos információk, a tanfolyamok díjai és minden egyéb fontos információ megtalálható képző szervünk weboldalán a www.volanautosiskola.hu oldalon. Ha további kérdés merülne fel, akkor keress bennünket emailben vagy telefonon.

Mikor tudom elkezdeni a tanfolyamot?

Az e-learning KRESZ oktatás bármikor elkezdhető a Volán Autósiskola Kft.-nél, csak a személyes okmányok, a megszerezni kívánt jogosítványhoz szükséges orvosi alkalmassági valamint a tandíj I. részletének a befizetése szükséges hozzá. Ügyfélfogadási időben (hétfőn 15:30-18:30; kedden 08:30-12:00, szerdán 08:30-12:00; csütörtökön 15:30-18:30) bármikor be tudunk íratni, vagy amennyiben nem szeretnél személyesen megjelenni, akkor ITT tudsz online jelentkezni a tanfolyamra. Ahhoz, hogy el tudjuk küldeni az oktatóprogramhoz a hozzáférést, a tandíj I. részletét is el kell utalni, amit az alábbi számlaszámra tudsz megtenni:

számlaszám: 11600006-00000000-57641452

számlatulajdonos: Volán Autósiskola Kft.

bank: Erste bank

közlemény: „az Ön neve”; „kategória”

A Volán Autósiskola ügyfélfogadásának helye: Székesfehérvár, Börgöndi út 14. I. em. 47. számú iroda.

Amennyiben elutaltad az első részletet, kérjük küldd meg e-mailben a volansuli@gmail.hu címre az utalásról szóló bizonylatot, és egy munkanapon belül küldjük az e-learning belépéshez szükséges e-mailt.

Az E-learning oktatás előnyei összefoglalóan:

  • Jól illeszkedik a tanulók többségének a képzéssel kapcsolatos elvárásaihoz, az ismeretszerzéssel összefüggő szokásaikhoz
  • A képzések, tananyagok moduláris alapon épülnek fel
  • Lehetővé teszi és támogatja a saját haladási ütemet egyéni képességen, időbeosztáson alapulva
  • folyamatos a szintfelmérés és visszajelzés a jogosítványt szerezni kívánó tanuló felé
  • A rendszer azonnali visszajelzéseket és kiértékeléseket biztosít a tanulók számára, és ez által – tekintettel az önellenőrző tesztek nagy számára – biztosított a megszerzett KRESZ tudás szintjének folyamatos és objektív visszacsatolása
  • A már elvégzett tananyagrészek tetszőleges számban újratanulhatóak, a tesztek tetszőleges számban ismételhetőek
  • minden tanuló ugyanazt a magas színvonalú elméleti képzést kapja függetlenül attól, hogy az ország melyik részén, melyik településén él, így itt Székesfehérváron is
  • Nem szükséges várni a következő elméleti tantermi tanfolyam – számos esetben több hetes – indításáig, a tanulás gyakorlatilag a jelentkezést követően azonnal megkezdhető